středa 13. února 2008

První průšvihy


První letošní vyzývací utkání proběhlo v sobotu 9.2. na rekultivacích u Mariánských Radčic




V teplém jarním počasí si dali dostaveníčko čtyři extrémní golfisté. Čtrnáctijamkovou trať zvládl nejlépe poslední mistr ČR Filip Šrámek s dvaapadesáti body. Druhý skončil, v loňském tour čtvrtý, Luboš Poucha s šedesáti body. Lubošovi se dařilo udržet vedoucí pozici devět jamek a decimovaný a hroutící se Filip pramálo věřil ve vítězství. Na desáté jamce však Luboš neunesl tíhu potenciálního triumfu a zoufalým závěrem přišel o cenný skalp. Na třetím místě si, po boku současných hvězd extrémního golfu, především skvěle potrénovala slibně se vyvýjející Jitka Kosová. Série osmiček přerušovala čtyřkami i jednou trojkou na třinácté jamce. Čtvrtý hráč, Jan Bechyňský, opustil hřiště dříve, ale první jamky za 3 a 4 cosi přece napověděly.


Další reportáže z přípravných utkání budou následovat jakmile počasí dovolí hráčům vyrazit do přírody. Nezapomenutelné čtenářské zážitky vás samozřejmě čekají po jednotlivých turnajích tour. Pokud i vy se budete chtít stát hvězdami xgolfové žurnalistiky či budete chtít jen zveřejnit vaše zážitky a výsledky ze svých utkání, pošlete nám emailem text, fotky či videa a mi zařídíme veškerou publicitu.Uvítáme také jakékoliv reakce či komentáře ke článkům, které zveřejňujeme. Neopomeneme uvést jalové výmluvy, proč jste prohrály, vypořádání si účtů, slovní ataky a jiné zajímavosti ze sportovního bulváru.


Xgolfu zdar a brzy naodpálenou.


Rozsteinsky – redakce Times pro západní břeh braňanska


3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Není pravda že jsem neunesl tíhu potenciálního triumfu, ale ten závěr opravdu zoufalý byl. Pravá příčina mého katastrofálního výpadku byla v hrubém podcenění zimní fyzické přípravy a během samotného utkání i pitného režimu.
Proto apeluji na hráče, kteří se ještě nezapojili do vyzývacích utkání, aby nepodceňovali ani zdánlivé maličkosti, jinak Mistra neporazíme.
Na Xgolfová setkání se těší
Louboch

Anonymní řekl(a)...

Osobne svym vykonem prekvapena prave nejsem. Co se da take ocekavat po prolenosene zime.
Pocatecni stesticka opravdu vystridala hruzna bazina osmicek,ale nebyla to zadna serie, kterou si dovedu vysvetlit pouze jednim zpusobem: jakkoli lze hrat spatne- vzdycky to jde i hure. Nu, pote co me spoluhraci vybavili uspokojivym mnozstvim rad, jsem tusim vyzyvaci utkani zakoncila se cti.
Dovoluji si poznamenat, ze vitez utkani vylozene profitoval z neuspechu spoluhracu a mel by take tvrde zapracovat na sve kondici. Nadchazejici sezona se blizi milovymi kroky a na jeho miste bych si vavrinem tak jista nebyla.
Na brzkou shledanou
Kytka

Anonymní řekl(a)...

Oba stateční protihráči odehráli několik skutečně famózních jamek a pokud osmnáctinásobně zvýší poměr povedených k nepovedeným, bude náš souboj v daleké budoucnosti trochu vyrovnanější :-) Pardon, ale nedalo mi to. Teď vážně. Kíťa jde výkonnostně strmě nahoru a Luboš bude letos taky moc zajímavej. Trénink je trénink.
Zdraví neporazitelný
Fíla